Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отказва да се извини за фразата си „циганите в България станаха изключително нагли вече“ въпреки решението на Върховния административен съд от 14 юни, че тя е израз на дискриминация.

„Няма да се извиня“, каза бившият министър на отбраната в интервю за за бТВ днес.

Той каза крамолното изречение на 8 януари 2019 г. в пловдивското село Войводиново,  след като там двама мъже от ромски произход нападнаха военнослужещ. Те бяха установени и арестувани, а незаконните постройски на ромските семейства в селото - разрушени.

Каракачанов добави, че би направил същото, ако днес някой посегне на български военослужещ,. Той уточни, че не е имал предвид цялата ромска общност у нас, а тази част от нея, която по думите му „живее в 18 век“ и смята, че може да не спазва законите.

Коментари

МВРО

Тоз тулуп е време да се изчегърта от българите, паразит продавач на паспорти, жалък, мазен ДС агент….

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.