Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германското здравно министерство пусна клип на актьора и музикант Дейвид Хаселхоф, който окуражава всички по света да се ваксинират - и показва лепенката върху собствената си втора доза.

"Това, което търся, за да се върне животът към нормалното, е свободата - свободата да се ваксинираш и да тръгнеш по света", обявява той в кратко клипче."

Хаселхоф е популярен по цял свят заради ролята си в емблематичния сериал, но има специално място в сърцето на германците от 80-те, с парчето "Looking for Freedom" - "Търсене на свободата". Макар германските му корени да са далечни - прапрабаба му емигрира в Америка през 1865 г. - по-възрастните германци го обичат почти като свой, а самият той поставя Германия в центъра на турнетата си многократно.

"Най-важният опит от пандемията за мен е смъртта. Тя причинява смърт. Ваксинирайте се, съветът, който мога да дам на всеки в Америка, по света и в Германия, е да се ваксинира. И вие можете", добавя Хаселхоф.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.