Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не бива да има превишени очаквания от преговорите между президентите на Русия и на САЩ Владимир Путин и Джо Байдън, насрочени за 16 юни в Женева. Дори началото на диалога между тях обаче е положителна стъпка. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в коментар за руската телевизия "Първи канал" в кулоарите на Петербургския международен икономически форум, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Според Песков срещата в Женева е "много, много важна", но "би било неправилно да се изпада в някакви превишени очаквания".

"Потенциалът на разногласията между нас и дори на известни конфликтни моменти в отношенията ни е толкова голям, че няма как да се очаква някакъв напредък в постигането на разбирателство. Понякога обаче е полезно и да се съгласим, че не сме съгласни" един с друг, каза той.

Говорителят припомни изразеното от Путин желание отношенията между двете страни да бъдат подобрени. Взаимното уважение и съобразяването с интересите на другия обаче са необходимо условие за подобряване на отношенията между Русия и САЩ. И обратното, опитите за диктат и менторство са обречени на провал, те може "да провалят плахата динамика, насочена към установяване на някакъв поне диалог", заяви Песков.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.