Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Началникът на сектор „Културно-исторически ценности” в Главна дирекция „Национална полиция” Ангел Папалезов е бил разследван от месеци заради контактите си с Васил Божков, съобщи Нова тв, като се позова на свои източници сред разследващите.

Обиските в кабинета и дома му са след предварително планирана акция.

Той вече е с повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група.

Папалезов е назначен за началник на„Културно-исторически ценности” след пенсионирането на Кирил Христосков, който като пенсионер започва да работи във фондация "Тракия" на Васил Божков, по информация на БНТ.

Ангел Папалезов, миналата седмица, е бил включен в екипа, който да проверява дейността на ГДБОП, където са разработките срещу Божков, твърдят още наши източници.

Преди ден той е отстранен от проверяващия екип.

Акцията на спецпрокуратурата започна късно вечерта във вторник.

Оттам все още няма коментар.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.