Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

България завърши 1:1 срещу Словакия в контрола преди Евро 2020, играна на стадион в австрийския град Рийд. Съперникът ни ще участва на финалите, започващи идната седмица.

В 6-ата минута селекцията ни удари греда чрез Кирил Десподов. В 9-ата таранът на "Ботев" (Пловдив) Атанас Илиев откри резултата.

Двата тима поделиха първото полувреме - до 25-ата минута България бе по-добрият състав, като можеше да води и с 2:0. В 26-ата Бенеш изравни и нататък словаците имаха леко преимущество.

Опонентите деляха надмощие и след антракта. Размениха по една добра ситуация.

В нашия състав след дълго отсъствие се завърна Николай Михайлов, който пази през второто полувреме. Имаше намеса в края.

Контузия получи Иван Турицов, дано не се окаже тежка.

На 5 юни селекцията на Ясен Петров гостува на Русия, а на 8-и - на Франция. Те също са финалисти на Европейското.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.