Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сигнал за обир на каса за плащане на сметки в Разлог вдигна полицията на крак тази сутрин. Служител на касата разказал как е обран от двама въоръжени, които избягали. Входовете и изходите на града бяха блокирани, проверяваха се всички коли. Часове по-късно обаче, историята се оказа измислена, а жертвата на грабежа призна, че той е прибрал 5000 лв. от касата.

За историята с неочакван обрат разказа БНТ.

Обирът става в офис на оживено кръстовище до болницата. Час след инцидента репортер на БНТ разговарял със служителя, който потвърдил, че е бил обект на въоръжен грабеж. Собственикът на обрания офис потвърдил, че липсват около 5000 лева от касата. В късния следобед обаче младия мъж признал пред разследващите, че е инсценирал обира, съобщиха от прокуратурата.

Влязоха двама, единият беше въоръжен

Васил Татарски работи в касата за разплащания от няколко седмици. Разказал, че на обяд излязъл за кратко. След като се върнал на работното си място, в офиса нахлули двама мъже. Не били маскирани, но носели оръжие.

"Влязоха двама, единият беше въоръжен. Той ме заплаши, каза да дам парите. Дадох каквото имах, тоест не го дадох, той си го взе, взе по-едри пари", е първият разказ на Татарски.

Посочил, че според него извършилите обира не са местни. "Не са от нашия град, само това мога да кажа, защото не говорят, както и вие говорите, книжовно и аз в момента". Не видял накъде избягали. 

По късно през деня обаче от прокуратурата съобщиха, че мъжът е подал неверен сигнал за грабежа. Задържан е за 24 часа.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.