Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания. 

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Сиела“ - „365 дни“ от Бланка Липинска.

Корицата на "365 дни", издателство "Сиела".

Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на почивка в Сицилия по повод двадесет и деветия рожден ден на младата жена. На втория ден от пътешествието им тя е отвлечена. Похитителят ѝ се оказва не кой да е, а Масимо Торичели - шеф на могъща мафиотска фамилия, който желае да я притежава на всяка цена.

"365 дни" от полската авторка Бланка Липинска се превръща в световна сензация, когато стрийминг платформата Netflix откупува правата за филмова адаптация. Филмът - с участието на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианския красавец Микеле Мороне - светкавично печели сърцата на няколко поколения зрители, превръщайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината. "365 дни" е първата част от трилогия, която предстои да се развие и на екрана.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg  и/или сп. "Клуб Z"  във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 юни 2021 г.

Край – 1 юли 2021 г.

Награди: 

► „365 дни“ от Бланка Липинска, изд. „Сиела“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 5 и 6 за 2021 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 6 за 2021 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 юли 2021 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.