Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия обяви служител на българското посолство в Москва за персона нон грата. Това се посочва в съобщението на руското външно министерство, цитирано от ТАСС.

„На 26 май българският посланик Атанас Кръстин беше поканен в руското външно министерство, където му бе връчена нота от министерството, с която се обявява служител на българското посолство в Русия за персона нон грата“, се казва в изявлението. 

От руското министерство обясняват, че това е реципрочна мярка след прогонването на руски дипломат от България през миналия месец.

„Тази мярка е отговор на необоснованото решение, взето през април от българската страна, да обяви дипломат на руското посолство в София за персона нон грата.“

Коментари

Раша

Абе да ги изгони всичките, какво чакат...? Ама и Калашникова да се готви, чемадан,вакзал и на родину барабар с цялата паплач на амбасадата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.