Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицията в Каталуния разследва смъртта на мъж, открит заклещен в статуя на динозавър. Смята се, че е попаднал в капан, след като си изтървал телефона вътре в "животното" и се опитал да си го прибере обратно.

Служители на реда били извикани до статуята в Санта Колома де Граменет, сателитен град на Барселона, след като мъж и синът му забелязали нещо подозрително в изработената от папиемаше статуя на стегозавър, предаде "Гардиън".

Говорителка на регионалната полиция заяви, че смъртта на 39-годишния мъж не се възприема за подозрителна.

"Открихме трупа на мъж в един от краката на тази статуя на динозавър. Това е инцидентна смърт, няма насилие. Този човек е влязъл в крака на статуята и е попаднал в капан. Изглежда, че той се е опитвал да си прибере мобилен телефон, който е изпуснал. Влязъл е с главата напред в статуята и не е могъл да излезе".

Говорителката добави, че служители на реда са извикали пожарникари, за да помогнат при изрязването на статуята, за да може тялото на мъжа да бъде извадено.

"Все още чакаме резултатите от аутопсията, така че не знаем колко време е бил там, но изглежда е прекарал (в статуята) няколко дни", отбеляза тя.

Според местни медии семейството на мъртвия е докладвало за изчезването му няколко часа преди тялото му да бъде открито.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.