Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На утрешния финал за Купата на България ЦСКА-София - "Арда" може да има зрители, заемащи до 50 процента от капацитета на стадион "Васил Левски". Това означава около 22 хиляди души.

Министерството на здравеопазването направи компромис след среща с изпълнителния директор на "червените" Пламен Марков и лидера на агитката на "червените" Иван Велчев-Кюстендилеца. Малко по-късно бе издадена заповед, с която се отварят всички стадиони на 50 на сто от днес, 18 май.

В действащата досега пишеше, че на всеки стадион в България се допускат до 1000 души в сектор на мач. Това означава увеличение с пет пъти за сблъсъка от 19:30 часа в сряда вечерта.

Новината съобщиха Марков и Велчев на излизане от разговор със служебния здравен министър Стойчо Кацаров. Директорът благодари на Кацаров и добави, че клубът е удовлетворен от решението. Вчера ЦСКА-София излезе с позиция по въпроса.

Допълнителните билети са в продажба още днес. Първоначалните 4000 вече се търгуваха.

Малко над 20 хиляди души (ако на трибуните има толкова) означава, че утрешният финал ще бъде по-посетен от миналогодишния ЦСКА-София - "Локомотив" (Пловдив), на който имаше около 15 000.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.