"Реал" (Мадрид) се е спрял на двама треньори за потенциални заместници на Зинедин Зидан, който, по всичко изглежда, напуска след броени дни, пише в. "АС". Това са Масимилиано Алегри и клубната легенда Раул.

Зидан все още може да направи "лос бланкос" шампиони. В събота те трябва да победят "Виляреал" у дома, а "Атлетико" да не спечели на терена на "Валядолид". Въпреки това, поне според "АС" и други издания, французинът си тръгва. Той не чувствал подкрепа от страна на президента Флорентино Перес.

Раул тренира втория отбор на "Реал". Той може да извърви пътя на Зидан, който също бе начело на този състав преди да изкачи най-високото стъпало. И след това беше много успешен, три пъти триумфира в Шампионската лига.

Макс Алегри не е поемал отбор, откакто напусна "Ювентус" през 2019 г. След това беше спряган за няколко клуба, сред които английските "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм", както и "Пари Сен Жермен".

Зинедин Зидан пък вече е свързван с националния отбор на Франция, в случай че Дидие Дешан не остане на поста след Европейското.