Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Григор Димитров навършва днес 30 години. Най-добрият ни тенисист в историята празнува юбилея в родния си град Хасково - заедно със семейството, приятелката си Лолита Османова и своя мениджър Георги Стоименов.

Димитров изненада мнозина с решението си да се прибере за няколко дни. Вчера той тренира с баща си на кортовете, на които е проходил в спорта. Говори пред журналисти. Беше в отлично настроение.

Това е първият случай, в който Лолита идва в България. Двамата с Гришо са двойка от миналата година. Дъщерята на милиардера Елдер Османов демонстрира близост с майката на своя любим. По време на тренировката двете общуваха сърдечно.

Руската хубавица също застана пред репортери. Тя заяви, че за нея е важно в тези дни да е в България със семейството на Григор. Харесва й, впечатлена е от много неща.

Димитров започна с това, че е искал на юбилея си да е с най-близките и то в родния си град, с който се гордее. Имал е желание да го покаже на Лолита.

Каза, че играе добър тенис в момента, като отдаде последните си последователни загуби на малшанс. Продължава да работи, гледа към предстоящия турнир в Женева идната седмица и към Откритото първенство на Франция, с което приключва сезона на клей.

Последните седмици са били трудни за него. 

Григор, който през миналата година изкара нелеко COVID-19, бе запитан и за ваксинирането. На този етап той не иска да си поставя ваксина, освен това очаква решението по въпроса на шефовете на ATP.

Клуб Z честити рождения ден на Григор Димитров - нека да е здрав и да му спори във всичко.

Коментари

....

Цяла България разбра тази топ новина. Другата широко отразена такава по всички медии бе откриването на летния сезон в Гърция. Те това е положението.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.