Григор Димитров навършва днес 30 години. Най-добрият ни тенисист в историята празнува юбилея в родния си град Хасково - заедно със семейството, приятелката си Лолита Османова и своя мениджър Георги Стоименов.

Димитров изненада мнозина с решението си да се прибере за няколко дни. Вчера той тренира с баща си на кортовете, на които е проходил в спорта. Говори пред журналисти. Беше в отлично настроение.

Това е първият случай, в който Лолита идва в България. Двамата с Гришо са двойка от миналата година. Дъщерята на милиардера Елдер Османов демонстрира близост с майката на своя любим. По време на тренировката двете общуваха сърдечно.

Руската хубавица също застана пред репортери. Тя заяви, че за нея е важно в тези дни да е в България със семейството на Григор. Харесва й, впечатлена е от много неща.

Димитров започна с това, че е искал на юбилея си да е с най-близките и то в родния си град, с който се гордее. Имал е желание да го покаже на Лолита.

Каза, че играе добър тенис в момента, като отдаде последните си последователни загуби на малшанс. Продължава да работи, гледа към предстоящия турнир в Женева идната седмица и към Откритото първенство на Франция, с което приключва сезона на клей.

Последните седмици са били трудни за него. 

Григор, който през миналата година изкара нелеко COVID-19, бе запитан и за ваксинирането. На този етап той не иска да си поставя ваксина, освен това очаква решението по въпроса на шефовете на ATP.

Клуб Z честити рождения ден на Григор Димитров - нека да е здрав и да му спори във всичко.