Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Абе, не знаем дали точно U2 бяха хората, които чакахме...

Но е факт - известният диджей Мартин Гарикс, в колаборация с Боно и Ди Едж, представя официалния химн на предстоящото UEFA Euro 2020 - We Are the People. Песента, макар че се води на Мартин, е толкова U2-song, че едва ли има накъде повече.

Трябва да признаем и че това не е точно най-задълбоченото, многопластово или разтърсващо музикално произведение в историята, но - като се замислиш - Игор Стравински няма много написани химни за футболни шампионати.

Официалното медийно съобщние (с известни съкращения) гласи следното:

След почти година на нетърпеливо очакване и пазене в тайна, звездният холандски продуцент и DJ Martin Garrix представи официалната песен за UEFA Euro 2020 – “We Are The People”, с участието на не кого да е, а Bono и The Edge от U2!

Garrix започва да работи по парчето преди 3 години и още тогава решава, че вокалите на Bono биха паснали перфектно на енергията на трака. След като Bono се включва в проекта и пише текста и мелодията, а The Edge изсвирва китарите, футболният химн се превръща в моментален хит, съчетаващ отличителното звучене на всеки един от тримата звездни артисти.

“Творенето на музика за едно от най-големите спортни събития на света с Bono и The Edge бе уникално преживяване. Много съм горд с това, което направихме заедно и изключително се вълнувам най-накрая да го споделим със света”, споделя Гарикс, итиран от Werock.

Всеки европейски UEFA турнир до момента, от 1992 г. насам, е съпроводен от официален химн, в изпълнение на звезди като Нели Фуртадо, "Симпли Ред", Енрике Иглесиас и мн. др.

“Дългото чакане почти приключи и сме много щастливи да ви представим официалната песен за UEFA Euro 2020 - We Are The People, изпълнена от едни от най-популярните световни артисти – Martin Garrix, Bono и The Edge“, коментира Гай-Лорън Ъпстейн – маркетинг директор на UEFA. “Футболът и музиката имат силата да събират хората. Те са вектори на страст и емоция, а в съчетание подсилват енергията на турнира“, допълва още той.

Роксайтът напомня, че за първи път в историята UEFA Euro 2020 ще посети 11 различни града на континента – Амстердам, Баку, Букурещ, Будапеща, Копенхаген, Глазгоу, Лондон, Мюнхен, Рим, Санкт-Петербург и Севиля ще са домакини на мачовете това лято. Първата среща ще се проведе на "Стадио Олимпико" в Рим на 11 юни 2021 г., където Турция ще се изправи срещу Италия, а последният мач е на "Уембли" в Лондон на 11 юли.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.