Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Локомотив" (София) се завърна в Първа лига след 6-годишно отсъствие. "Червено-черните" си осигуриха място в елита с победа като гост над "Септември" (Симитли) - 4:1 в 29-ия кръг.

Тимът от квартал "Надежда" е втори в класирането с 56 точки. Лидерът "Пирин" (Благоевград) грабна промоцията още преди дни.

Третият "Септември" (София) - 53 т., също има амбиции да се завърне в Първа лига. И най-вероятно това ще се случи покрай увеличаването на отборите в най-високото ниво.

Головете за "Локомотив" отбелязаха Красимир Милошев (2), Валентин Николов и Александър Александров. Първите двама са юноши на клуба. Резултатът на почивката бе 2:1, Христо Иванов изравни за "Септември". След това по-класният отбор успя да вземе трите точки и да отвори шампанското.

Локо (София) фалира през 2015 г. Беше създаден нов клуб, който тръгна от най-ниското ниво на българския футбол. Три сезона игра във Втора лига.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.