Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Аякс" направи жест на феновете си, за който ще се говори дълго. Клубът, който стана шампион на Нидерландия за 35 път на 2 май, реши да претопи трофея и да направи от него 42 000 сребърни звезди.

Те ще бъдат дадени на запалянковците, които притежават сезонни карти за "Йохан Кройф арена".

"Частица от победата. Частица от историята. Частица от "Аякс". Буквално. За теб."

Това се казва в посланието към видео, което подкрепя кампанията и идеята.

Грандът от Нидерландия иска по този начин да се отплати на най-верните си фенове, които повече от година нямат шанса да посещават мачовете на отбора.

Миналият сезон бе прекратен от Футболната федерация на страната и шампион не беше обявен.

А клубът няма да остане без салатиера в музея си - федерацията веднага се е съгласила да предостави нов екземпляр на "Аякс". И също е оценила жеста.

"Трябваше да играем без феновете си през целия сезон, поне без да са на трибуните, заяви изпълнителният директор Едвин ван дер Саар. - Независимо от това ние усещахме тяхната подкрепа всяка седмица по пътя към стадиона, в социалните мрежи и в лични контакти.

Преди, когато казвахме "тази титла е за вас", искахме да изразим това, че го правим за нашите почитатели. Но сега направихме така, че наистина споделихме трофея с тях - като пряко доказателство."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.