Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън и външният министър на Германия Хайко Маас не са успели да постигнат пробив в спора между Вашингтон и Берлин за газопроводния проект "Северен поток-2" при преговори в Лондон, предаде ДПА.

Говорихме за "Северен поток 2" и отново обменихме становищата, които вече знаем, каза Маас след близо 40-минутен разговор в кулоарите на срещата на външните министри на Г-7 в британската столица.

Няма новини, допълни германският министър.

Маас все пак подчерта, че спорът по "Северен поток 2" е само малка част от двустранните отношения.

Почти завършеният газопровод ще пренася руски газ пряко до Германия и Европа, заобикаляйки вече съществуващи маршрути. Той е сред основните източници на напрежение в отношенията между Германия и САЩ от години и новата администрация във Вашингтон не промени позицията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.