Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Принцеса Шарлот, дъщерята на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Кейт, вече е на 6 години. Портретна снимка е с автор майката. 

Шарлот е усмихната и облечена пролетно - в синя рокля на цветя.

По традиция херцогинята публикува правени лично от нея снимки на децата си на всички техни рождени дни. Кадърът с Шарлот е заснет в дома на семейството в Норфолк ден преди празника.

Шарлот е второто дете на Уилям и Кейт, праправнучка на кралица Елизабет Втора и четвърта поред наследница на британския престол след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и по-големия си брат принц Джордж. 

Преди дни Уилям и Кейт празнуваха 10 години от сватбата си. 

Снимка АП/БТА

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.