Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ и цялата делегация от трима, която бе при президента Румен Радев, за да вземе и върне мандата за съставяне на правителство, попадна в... блокада.

Автомобилът, паркиран при Партийния дом, едва си проправи път, придружен от полиция, защото представители на ВМРО, протестиращи иначе пред Народното събрание заради промените в Изборния кодекс и отмяната на ограниченията за брой изборни секции в чужбина, се бяха преместили пред президентството. 

Там те, начело с няколко бивши депутати от ВМРО като Александър Сиди и Юлиян Ангелов, посрещнаха представителите на „Има такъв народ“ с викове „турски мекерета“, „еничари“, „Тошко, позор, оставка и затвор“, „слуги на Ердоган“, „Тошко, цървул, върви в Истанбул“ и прочее. 

Демонстрантите съпроводиха представителите на „Има такъв народ“ по целия път. Хаджитодоров, кандидатката за премиер Антоанета Стефанова и сценаристът Ивайло Вълчев в общи линии запазиха мълчание на фона на крясъците с акомпанимент на тъпани. 

Ключови думи

Коментари

МВРО

Айде и шкембе войвода се накокържил, 1,5 милиона не му помогнаха да влезе в парламента, сега развързал кесията за платени идиоти да правят циркове....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.