Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания. 

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Сиела“ - „След Бог“ от Ричард Докинс.

Водещият хуманист на планетата Ричард Докинс се представя с поредна книга, която следва успеха на „Наука в душата”. „След Бог” е своеобразно продължение на неговата най-популярна книга – „Делюзията Бог”, и е насочена към новите поколения, които имат нужда от отговори на големите въпроси. Тези, които очевидно дава науката, а не религията. Вярата в безброй богове е съпътствала човечеството през хилядолетията. Тази вяра се предава с лекота от родителите, държавата и обществото на децата, които са беззащитни пред внушението, че конкретният бог на мястото, на което са се родили, съществува и е истинският.

Корицата на "След Бог", издателство "Сиела".

Ричард Докинс разбива мита, че вярата в кой да е от боговете е нужна. И показва колко смислен, достоен и морален може да е животът след Бог. Големите въпроси намират своя отговор не в религията, а в науката. В дванайсет кратки, забавни и информативни глави Докинс описва как животът се е развил без създател. Той застава открито срещу твърдения, които векове наред са приемани без замисляне или под принудата на силата. Вярвате ли в Бог? В кой точно? Библията наистина ли е добрата книга? Вярата прави ли хората по-добри един към друг? Вглеждайки се отблизо във фактите, а не във фантазиите, „След Бог” учи да мислим самостоятелно по най-важните теми на нашето време.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 май 2021 г.

Край – 1 юни 2021 г.

Награди: 

► „След бог“ от Ричард Докинс, изд. „Сиела“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 4 и 5 за 2021 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 5 за 2021 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 юни 2021 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!