Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Срещата на руския президент Владимир Путин с президента на САЩ Джо Байдън се планира за лятото, но датата и мястото още не са уточнени, заяви днес пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Действително бяха направени някои предложения, но не мога да потвърдя дата. Все още няма никакви договорки за дати. Наистина става дума за летните месеци, все още предстои анализ на различни фактори, за да се стигне до окончателни договорки. Все още не е назована нито една страна, в която може да бъде проведена срещата", изтъкна Песков.

Признаването на арменския геноцид в Османската империя е вътрешна работа на САЩ, каза още Песков.

Американският президент Джо Байдън окачестви в събота кланетата на арменци в Османската империя в началото на 20 век като геноцид, припомня агенцията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.