Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На фона на силни критики от страна на Запада, Москва планира да затвори части от Черно море, считано от днес, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Плаването през Керченския проток няма да бъде засегнато от това затваряне, което трябва да продължи до 31 октомври.

Въпреки това, руският план беше критикуван от Европейския съюз, Украйна и НАТО. Има опасения, че правата за преминаване, вписани в конвенцията на ООН по морско право, може да бъдат ограничени, а международното корабоплаване - затруднено.

Русия изтъква, че районите, които ще затвори, са в руски териториални води. Но претенциите на Москва към райони близо до анексирания през 2014 г. Крим не са признати.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.