Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако ситуацията носеше на майтап, щях да кажа, че да падаш само с един от Бразилия (която най-нахално ни измести от 111-о място по свобода на словото), си е вид победа. Таман си бяхме свикнали със 111... Но ситуацията не носи на майтап, а и Бразилия е държава, където – доколкото съм чел – ти отвличат колата с пистолет по светофарите. А ние сме членка на ЕС, където поне мутрите се държат прилично и тихо си крадат в ъгъла.

Да, подобни класации щяха да имат малко повче авторитет , ако в тях не включваха абсурди като убитата колежка, докато тичаше в Русе (говоря за предишни години). Но това не променя основния факт. А той е, че:

Българските медии не са корумпирани в смисъла на – един дал на друг едни пари за една услуга. Медиите са почти напълно завладени. До степен, че няма нужда хората-процесори в редакциите, през които протича влиянието (аз така съм си ги кръстил) дори да указват какво се иска. Репортерите си знаят. В медиите откровено излизат неща, писани някъде другаде, а журналисти си слагат името под текстове, дошли на флашки.

Телевизии, сайтове, разпространение, рекламни агенции, през които се претакат парите... Да не говорим за сламените вестникарски магнати, магнатки и магнатченца, които – напълно комично – се събудиха такива за една нощ... Мен ако питате, му се чудя на акъла - дали ще го наречете Шиши или нещо друго, все тая - защо са му толкова много? Само му трошат кинти. А авторитетът им е по-нисък от на "Работническо дело". Ама никой не е опрял до моята "безценна" експертиза как се сглобява завладяна държава и как се рисува паралелна реалност.

И, разбира се, трябва да добавим, че този карцином нямаше да съществува, да се разплува и да завладява нови части от тялото без колосалните кражби на обществен ресурс. В този смисъл – ако се "изчисти" правосъдната система, тя би решила косвено и част от проблема с напълно пробитите с откраднати пари български медии и единични журналисти. Защото в крайна сметка тази схема е и много скъпа.

За какво са ти 4 телевизии, незнам си колко сайта и всичките вестници? Като в тях пише едни и същи неща?

Но това е, както казва великият Дъглас Адамс, НДП – нечий друг проблем.

Има обаче един наш проблем. И той е - дали ние, рабоещите в медии, желаем да бъдем освобождавани? Или повече чакаме новия пореден освободител само да ни сведе правилните посоки. Чакаме го с баница...

Винаги съм си мислел: Борисов, Доган, Шиши, Домусчиев, бликове, пицове, или каквито там етикети се сетите да слагате - нито един от тях никога нямаше да се случи, ако не беше безбрежната склонност на българина да се сниши, да се подмаже, да е безгръбначен... Да пълзи, да раболепничи, да е конформист и в крайна сметка да се продава за една купа леща.

Защото е напълно загубена кауза някой да бъде "освободен", ако не желае да бъде освобождаван. Да казвам ли имена?

Коментари

....

Няма нужда от имена. Язък ни за Априлското въстание (и не само). Явно българинът си е виновен за всичко и дори 112-то място ни е много, нали, г-н авторе?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.