Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Слави Трифонов е с положителен тест за коронавирус.

Това съобщи зам.-председателят на „Има такъв народ” Тошко Йорданов.

„Уважаеми колеги, както знаете, г-н Трифонов имаше симптоми на COVID и днес тестът му излезе положителен.

Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб”, написа той в съобщение до медиите.

Самият Трифонов обяви в изборната нощ във фейсбук, че има симптоми. 

 
"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", написа тогава Трифонов.

А днес благодари на избирателите си с друг фейсбук пост:

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас. Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие".

Коментари

.....

До вчера обяснаваха, че корона няма, днес друга песен пеят.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.