Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Администрацията на американския президент Джо Байдън е разпоредила завод в Балтимор, където бяха унищожени 15 милиона дози от ваксината на "Джонсън и Джонсън" заради смесване по погрешка с част от препарат за ваксината на "Астра Зенека", да не произвежда повече ваксината на "Астра Зенека", съобщи вчера в. "Ню Йорк таймс", цитиран от Ройтерс.

Отсега нататък заводът ще произвежда единствено еднодозовата ваксина на "Джонсън и Джонсън", за да се предотврати бъдещо смесване на състава на препаратите, се посочва в доклад, в който са цитирани двама висши федерални здравни служители.

"Джонсън и Джонсън" обяви, че поема пълна отговорност за производството в този завод, потвърждавайки промените.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.