Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Бойко Борисов и ГЕРБ носят нещо важно, което е от централно значение в днешно време - опит. Живеем във времена на пандемия от коронавирус. Много хора са изплашени от кризата, икономиката също се намира под силен натиск. Затова изборите са съдбоносни. Имаме нужда от силно управление. Управление, базирано на опита.“

Това заяви председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер в специално видеообръщение към Бойко Борисов по случай парламентарните избори на 4 април.

Манфред Вебер изтъкна и успехите на българското правителство. 

„Постигнахте значителен напредък. Стабилност, икономически растеж, доходите бяха увеличени. Днес България е част от Банковия съюз и ценен партньор на европейско ниво, равнопоставен с Германия, Франция и Италия. Пазите отлично външната граница на ЕС и поддържате нулева миграция“, коментира той.

Според председателя на Групата на ЕНП в ЕП, политическата програма на ГЕРБ „България следващо поколение“ е програма на бъдещето, на новите идеи.

„ГЕРБ предлага модерна и проевропейска България. С образование, модерна енергийна политика, дигитализация и инфраструктура ще подготвим България за следващите 10 години“, каза още Вебер и в заключение призова българските граждани да подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов, защото на тях може да се разчита.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.