Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейската комисия одобри промяна на схема на българска схема за финансова подкрепа на наети и самонаети в транспорта, хотелиерството, ресторантьорството и туристическите агенции.

Това са секторите, най-силно засегнати от COVID-19.

ЕК е установила, че схемата, одобрена през юли 2020 г., отговаря на временната рамка за държавна помощ.

България поиска нейното удължаване до края на тази година, както и увеличаване на бюджета й близо 4 пъти - от 40 милиона лева (20,5 млн. евро) на 150 милиона лева (76,7 млн. евро). Страната ни направи и изменения, с които се разширява обхватът на бенефициерите, наетите и самонаетите, които могат да получават финансова подкрепа по схемата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.