Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 31 март 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Илия Георгов“, ж.к. „Обеля“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Илия Георгов“, ул. 106, ул. „Дико Илиев“, ул. 107, ул. „Кривините“, ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“, ул. „Обелски път“, ул. 275.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 109 на кръстовището с ул. „Дико Илиев“ .

На 31 март 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Съединение“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Съединение“ от ул. "Преслав" до АМ „Тракия“;
  • района между ул. „Съединение", ул. „73“-та, ул. „Старата чешма", ул. „Дивано“;
  • района между ул. „Съединение“ , ул. „Васил Левски“  , ул. „Св. Спас“ ,ул. „Могилата“ и ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев“ на кръстовището с ул. „Дивано“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.