Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Категорична подкрепа за председателя на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов изрази ръководството на Футболен клуб „Локомотив” Пловдив.

Президентът на тима Христо Крушарски, почетният президент Христо Бонев - Зума, спортно-техническият директор Георги Иванов, административният директор Атанас Узунов и други представители на отбора посетиха днес по обед централния предизборен пункт на ГЕРБ в Пловдив. Там бяха още областният координатор на партията в града под тепетата и втори в листата инж. Иван Тотев, петият в листата Спас Гърневски, който е и бивш президент на „Локо”, кметът на Пловдив Здравко Димитров. 

„Нека да излезем на светло и да кажем 30 години някой дал ли е пари за спорт? Никой. Сега се дават пари за спорт. Държавата си разпределя благата правилно и е решила да направи  стадиони във втория по големина град в България, на двата най-големи отбора след ЦСКА и Левски. Заслужено е, че дойдоха парите тук", заяви Христо Крушарски във връзка с отпуснатото държавно финансиране за стадионите на „Локомотив” и „Ботев”.

Той допълни, че се работи по изграждането на базата в район „Тракия” и очаква наесен двата терена да са готови. Относно клубния стадион Крушарски подчерта, че финансирането е осигурено от една година, въпрос на техническо време е да стартира строителството. 

„Щом идват пари – всичко става. През последните 4-5 години се направи много за футбола. Ще довършим не само стадиона, а и базата и след нас ще остане нещо и ще кажат: "Ето, тези направиха това благодарение на Бойко Борисов" – допълни президентът на „Локомотив” Христо Крушарски. 

„С присъствието им тук ние получаваме много мощна подкрепа от спортните деятели в „черно-бяло”. Това е голямо признание за работата, която свършихме до момента, най-вече в лицето на премиера Бойко Борисов. Тази подкрепа ни кара да бъдем горди и е много важна за нас. През следващите години предстои много работа, за да можем да довършим спортните проекти в Пловдив и в България“, каза Иван Тотев – втори в листата на ГЕРБ и СДС в Пловдив.

"Смятам, че това правителство направи много и трябва да има още един мандат и да продължи работата си", заяви спортно-техническият директор на „черно-белите” Георги Иванов, а легендата на „Локо” Христо Бонев - Зума беше категоричен: "Не съм член на ГЕРБ, но докато Бойко Борисов се кандидатира, където и да се намирам, ще гласувам за него".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.