Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ предлага 1 и 2 април да бъдат част от пролетната ваканция на учениците, а Националното външно оценяване в 4. клас да бъда отменено, съобщи БНР.

Съгласно заповед на здравния министър Костадин Ангелов, всички ученици са на онлайн обучение до 31 март. Така ако не бъде взето друго решение, учениците от 1. до 11. клас трябва да се върнат в училище само за два дни - на 1 и 2 април, а след това да излязат в пролетна ваканция до 11 април. 

За дванайсетокласниците ваканцията започва на 8 април. 

Първите два дни на следващия месец се очаква да са неучебни в София и Пловдив според предварителните заявки на местните власти в двата града. 

Към момента няма заповед на образователния министър за цялата страна.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.