Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съоснователят на „Майкрософт“ Бил Гейтс прогнозира, че светът ще се нормализира в края на 2022 г., пише The Independent, цитиран от „Фокус“.

Според Гейтс връщане към нормалността ще бъде осигурено от ваксините срещу коронавируса.

По думите на бизнесмена пандемията е „огромна трагедия“ и единствената добра новина е появата на ваксини.

„До края на 2022 г. по същество трябва да се върнем към нормалността“, казва Гейтс.

Както отбелязва The Independent, малко по-рано милиардерът и филантроп, говорейки в ефира на приложението Clubhouse, препоръча на хората да помислят за значителна промяна в поведението си тази пролет и идното лято.

Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ е похарчила най-малко 1,75 милиарда долара за борбата срещу пандемията, пише вестникът. От тях около 250 милиона долара са изразходвани за разработване на ваксини и 156 милиона за инициативата COVAX, предназначена да предоставя ваксини на бедните страни, напомня изданието.

Освен това фондът инвестира в създаването на други лекарства за коронавирус.

The Independent пише още, че от самото начало на пандемията Бил Гейтс е в центъра на най-абсурдните конспиративни теории. Например някои предполагат, че коронавирусът е прикритие, което ще позволи на Гейтс да микрочипира хора и да поеме контрола над тях.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.