Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германия задължава всички, които искат да влязат в страната, от днес да показват негативен тест още при качването си в самолета в чужбина.

Ако нямат такъв, или тестът е положителен, не могат да бъдат качвани. За хората с положителен ПСР се определят две седмици карантина, като разноските по наемането на хотел за тези две седмици са си лични.

Мярката е насочена предимно към германците, които масово тръгнаха към Палма де Майорка за великденските празници. От България със самолет и досега важеше изискването за отрицателен тест, ощ еповече, че страната ни вече е в списъка със страни с висок риск от зараза с Covid-19.

Тест вече ще се иска да пристигащи от абсолютно всички дестинации.

Днес Германия отбеляза нов тъжен рекорд на заболавеамост от коронавирус. 22 657 са случаите на зараза от днес – рекоредн брой за тази година.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.