Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Убитият в офис на фирма за бързи кредити в Стара Загора е Станимир Иванов, с прякор Стамбето, стана ясно на брифинг на окръжната прокуратура тази сутрин.

36-годишният Иванов е бил криминално проявен - за разпространение на наркотици - и осъждан. Открит е нож в дрехите му, но няма данни да го е извадил преди убийството. Иванов е бил служител на фирмата за бързи кредити, убийството вижда негов колега.

Убиецът пък е неосъждан, собственик на заложна къща и строителна фирма. Двамата са се познавали и е имало скарване преди стрелбата. Той е задържан от полицията, още не му е повдигнато обвинение за убийство.

Според прокуратурата по всяка вероятност става дума за неуредени сметки. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.