Телевизионният водещ Димитър Рачков посети музея на ЦСКА-София и се извини на клуба и феновете на "червените" заради скеч, ядосал привържениците и довел до остра реакция в социалните мрежи от тяхна страна.

Видео с извинението, в което личат също изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков, Ники Кънчев и бившият вратар Георги Велинов-Джони е публикувано в официалната фейсбук страница на "Вечерното шоу на Рачков", а оттам и от клуба - заедно със съобщение.

До сагата се стигна заради скеч с участието на величието Джони Велинов и Кънчев - също шоумен, както и прочут привърженик на ЦСКА-София. 

В него, като сатира на "Стани богат", бе зададен въпрос какво следва в химна на ЦСКА-София (песен на Йорданка Христова, бел. ред.) след "Сърца червени, сърца..." - а. милиони, в. в масло, с. с байпаси, d. с тирета.

След което бе посочено от Рачков, че верният отговор бил d - с тирета, пред сконфузените Кънчев и Велинов, като първият опита да излезе от положение с ръкопляскане.

Специално за всички фенове на ЦСКА

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Сряда, 24 март 2021 г.

В музея на ст. "Българска армия" изразява съжаление за грешното послание, като изтъква, че Велинов и Кънчев нямат вина - скечът не бил репетиран, а импровизиран. 

Ники Кънчев се извинява и добавя, че не са знаели предварително текста - че ще има такъв въпрос и отговор. 

"Верният отговор всичко го знаем, всички го знаем, сърца милиони... Естествено, че давате грешен отговор, това беше заложено в скеча, Ники, изтъква Рачков. - За което съжалявам, че някои фенове са го изтълкували така и са се почувствали обидени."

Той допълва, че няма клубни пристрастия, но уважава всички фенове, в това число и тези на ЦСКА.

Видеото завършва с "предупреждение" (шега) от страна на Пламен Марков към Рачков, ако някога отново реши да се майтапи на гърба на "червените".

Това не е първият случай с такъв скандал. Преди време заради коментари по адрес на миналото на ЦСКА-София в сутрешния блок на бТВ трябваше да се извинява и Антон Хекимян.