Ръководството на "Левски" обяви, че застава зад старши треньора Славиша Стоянович, който продължава да ръководи тима.

По-рано днес Sportal.bg информира, че словенецът се е сбогувал с отбора след снощното отпадане за Купата на България - 1:2 срещу "Славия".

Самият Стоянович, видимо афектиран от лошата развръзка и играта на отбора, заяви пред "Диема Спорт", че му предстои среща с Наско Сираков за бъдещето на "сините", които са изправени пред още "тежки дни".

 Позицията от "Герена" гласи следното:

Левскари,

Обръщаме се към Вас във връзка с появилите се информации в медийното пространство, засягащи „ПФК Левски“ и неговия старши-треньор Славиша Стоянович. Искаме да Ви уверим, че ръководството на клуба категорично застава зад Стоянович, който продължава да е треньор на първия отбор.

Въпреки трудните времена за нашия клуб специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа, ползвайки се с пълното доверие и подкрепа от страна на клуба.  

Това е вторият случай от началото на годината, в който "Левски" опровергава информации за напускане на Стоянович. През януари клубът и специалистът отрекоха спекулации, че той се готви да премине в отбор в родината си.

"Левски" се прости с надеждата за трофей и този сезон. "Сините" не могат да станат шампиони. Сега им предстои битка за влизане в топ 6 или заемане на седмото място, което ще им даде шанс за бараж за Лига Европа срещу третия от първата шестица.