Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ – Павел Вълнев, проведе среща с представителите на листата на партията за град Пловдив. В приятелска среда експертите в различните области сравниха плановете на политическата сила, обмениха опит и обсъдиха бъдещето на България. Основното вярване на обединените в една обща кауза пловдивчани, както и на зам.-председателя, е, че младите хора са тези, които ще поведат страната към едни по-светли времена. 

Партията пряко черпи от американския модел и добрите практики, които се развиват там, без да е зависима от други партийни лица, фирми или институции. 

Павел Вълнев е един от основателите на политическия проект. Той развива успешен бизнес от години в Америка, като по този начин се превръща в мост между двата континента и култури. Заминава в Щатите като студент на студентска бригада, след което вижда потенциала на страната и решава да започне собствен бизнес. Макар че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е отвъд океана, той се връща в родната България, за да стане част от промяната.

„Реших да дам от енергията и времето си, за да променим нещата в нашата държава, защото в нея всичко е толкова объркано, че по-лесно ще изградим нова държава на зелена поляна, отколкото да я оправим. Но ако всички мислим така, никога няма да се оправим. Трябва някой да бъде инициатор за промяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го направим. Затова залагаме на млади и местни хора и на експертно мнение. На силни, безкомпромисни характери“, заяви Павел Вълнев. 

На срещата се обсъди и бизнес средата, която според кандидатите трябва задължително да се отпуши.

В момента в България на почит е само едрият бизнес, докато дребният и средният все повече замират, смазани под монопола. Но ако родният бизнес се разрастне, бюджетът ще е много по-голям. Оттам, като верига, ще се увеличат пенсиите, ще има средства за социални осигуровки и държавата ще тръгне напред.

„Само една силна икономика може да има силна социална система. Пример е Германия – има стабилен бизнес, има и социална политика. В Америка нещата стоят по-различно, но специално по времето на пандемията САЩ е видимо социална държава. Раздадоха се толкова помощи, че даже закъсали бизнеси си стъпиха на краката. А в България стана обратното – работещи бизнеси банкрутираха. Цели сектори, като туризма, си заминаха. Искаме да живеем днес! Да живеем в държава без граници!“, завърши Павел Вълнев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.