Значи, аз съм против боя. По принцип. Обаче от време на време си требе, да ви кажа честно. Гледахте ли интервюто на онази, ъъъ американката и принцо, дето наговориха такива глупости за кралското семейство на Великобритания? Не? И аз не съм. Обаче чух туй-онуй и много се възмутих. 

Значи, седнали ми ти тия принц и жена му пред телевизията и говорят. Ама глупости говорят, да ви кажа – лошо се отнасяли с тях, парите им спрели, интересувало ги какъв цвет ще е бебето... И айде веднага ония модерните неща изплескаха пред цел свет – расизъм имало било,  лошо отношение към чужденката и прочие глупости.

Значи, таа Меган ли е, ква е, ако ми беше на мене снаха, щеше да дава интервюта сега от „Пирогов“ ви казвам. Против боя съм, ама младите понекога имат нужда, то боят си и калява, възпитава. Ако не биеш дупенце, ще биеш дупище, викаше баба ми. 

Ние у Бъкингамо от векове така си живеем и нема нужда да идва некаква от чужбината да ни обяснява кое е правилно и кое е неправилно. Таа Меган същата като онаа, снахата на Кирето съседа. И она неква от чужбина беше, некъде от Европата я намери сино му, ма кво й ареса, не знам. Една бозава такава, една нахилена, оди по улиците и кат неква улава вика „добър ден, добър ден“. Чшшш, алоооо, мазницоо, коя си ти, че ще ми викаш „добър ден“, ма. Та и она така, дойде у къщата на свекървата и веднага взе да нарежда. Тоалетната не можело да е вънка, вика, 21-и век сме били, накара ги да си направят баня и тоалетна вътре. Дете кат‘ роди, един шамар не му е завъртела, не съм я чула да му викне „Ей, келеш, ела тука или ще те убия!“, каква майка е таа, не знам. И гледам, у Бъкингамо същите проблеми имат. Тия жени, дето дъщери имат, на кво ги учат тия момичета не знам. 

Това момиче Меган, ако ми беше звъннала преди да се жени за принца, щех аз да й кажа, да я предупредя, да я науча. Ми то глей го, то американка, откъде ще знае, горкото. Значи, като се ожениш, снахата първо целува ръка на бабата и дедото. После на свекъра и свекървата. После на брата и неговата змия. И после идва у Бъкингамо и си мълчи. Това е най-важното качество на една жена – умните жени мълчат и слушат. Това е добра жена. Вечер първо миеш краката на свекъра, може и на бабето, после врътваш една баница, режеш една салата и докато принцовете гледат „Манчестър Юнайтед“, ти разтребваш, почистваш, приспиваш децата и си изпираш гащите. Щото то жената си има и задължения. Коет‘ си требе, требе си. Ако те питат нещо, викаш „Йес, йор маджести“ и „Афкорс, йор маджести“. Не противоречиш, не питаш, акъл не даваш. Акъл ще даваш, га ти станеш бабе и ти доведат снахи. След сватбата забременяваш веднага с момче и не се лигавиш. Айде моля ви се, депресия имала, чувствителна била, мъчно й ставало. Ма на баба ти на нивата все мъчно й е било. Добрата жена ражда, става и отива да прави баница. И така всеки път. Щом си у Бъкингамо, пет-шест требе да ги натръшкаш, нема как. По-добре да са момчета, ма може накрая и некое момиченце, да има кой да гледа майка си и баща си, кога остареят. Е, онаа другата с интервютата преди нея, принцеса Даяна, само две момчета роди и сега кой ще гледа бабето и онаа, камилата и мъжо й на стари години, не знам.

Много ми стана жал за Бъкингамо, много я закъсаа. Бабето не случи на снахи, а сега и внуците й я срамят. Не можело било у Бъкингамо да питат на кого ще прилича бебето. Айде сиктир модерни времена, бе, нема да питат. Едно време, ако на бащата не му ареса бебето, натирва жената и си прави ново с по-арна. А сега... Ма ще пати принцо, тоа, малкио. Иде у жена си да живее, хаймана! Ще му пийне тя кръвчицата, ми не само, а и на работа ще го прати да ходи. При жива жена ще работи, ей такъв позор ще стане!   Ма луди ли са тия двамата, аз не знам. Прибрали ги у Бъкингамо – той готов, построен, на неколко ката, има по етаж за всеки. Пари има, рокли има, кога излезе на улицата, всеки й се кланя и й се мазни, она нема нужда да става у 6 да ходи у некой офис или да продава у магазино, пие си там кафето, и си мълчи умно – те за такова нещо у нас ръка си режат хората да им се случи. Ма унижавали я били, ма не я аресвали, ма не можела да й говорат така – абе за пари всичко може, много важно, че малко на боя я обиждали. Сега, като са такива модерни, да си седат там у Америката, да си броят стотинките и да си кърпят чорапите. Ние у Бъкингамо от такива и без тва немаме нужда.