На 10 март 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нарцис“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • с. Лозен – ул. „Съединение“ от помпена станция до Автомагистрала „Тракия“;
  • Караулката и група павилиони на Автомагистрала „Тракия“; 
  • Стопански двор – с. Лозен;
  • ЧСУ „Абрахам Линкълн“ на ул. „Орлова круша“;

 

  • с. Горни Лозен - района между: ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“, ул. „Съединение“;
  • района между: ул. „Съединение“, ул. „Шипка“, ул. „Зорница“, ул. „Мургаш“;
  • района между: ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“, ул. „Акация“;
  • Вилна зона Св. Митър;

 

  • с. Долни Лозен  - района между: ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“;
  • района между: ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Лозен.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 10 март 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

  • с. Локорско.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на селото.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода”, живеещи в районите ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 10 март 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Мразовец“, в.з. Косанин дол, район „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Есенни мотиви“, ул. „Скални мостове“, ул. „Хубаво поле“, ул. „Любелия“, ул. „Мразовец“, ул. „Забел“, ул. „Карачаир“, ул. „Попов извор, ул. „Салски дол“ и ул. „Елени връх“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Есенни мотиви“ на кръстовището с ул. „Мразовец“.

На 10 март 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Михаил Тенев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Михаил Тенев“ № 6.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.