Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес се навършват 143 години от Освобождението на България. Националният празник ще бъде отбелязан с прояви в цялата страна.

Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще отдаде почит пред паметта на българските опълченци и руските воини на връх Шипка.

В София ще има церемония по издигане на националното знаме пред паметника на Незнайния воин. Кулминацията ще е тържествената заря - проверка довечера на площад “Народно събрание“ в София.

Заради проявите на връх Шипка са наложени промени в движението, информира бТВ.

До 17 часа днес е ограничено преминаването през Шипченския проход. Забраната не важи за организирания междуградски автобусен транспорт по утвърден маршрут.

До 13:00 часа движението от Габрово и Казанлък към връх Шипка ще е еднопосочно към връх Шипка, а от 13 до 17 в обратната посока. Ограничения на движението ще има и в София.

Ето какви са те:

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: От 14.00 до 20.00 часа на 3.03.2021 г.: - на пл. "Народно събрание"; - югоизточната и югозападната част на пл. "Св. Александър Невски" - участъка зад храм-паметник "Александър Невски". Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва: От 14.00 до 20.00 часа на 3.03.2021 г., както следва: - по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С.Раковски"; - по ул. "15-ти ноември" - по ул. "Цар Шишман" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител"; - по ул. "Аксаков " между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.