Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ник Кейв и Уорън Елис издадоха нов албум. Както бяха обещали – това е техен първи дует, който не е саундтрак към филм. Албумът се нарича Carnage и е записан по време на ограничителните мерки срещу коронавируса, отбелязва zrock.bg.

Carnage ще излезе на физически носители – CD и плоча, на двайсет и осми май, а сега е достъпен онлайн в Spotify.

Песните обаче се появиха и на официалния YouTube канал на Ник Кейв и неговата банда The Bad Seeds. Е, речитативът на този White Elephant  може да и ви се стори малко Джим-Морисънски. 

Ник Кейв описа албума като "един брутален, но много красив запис, гнездящ в комунална катастрофа". А това е откриващата песен Hand of God:

Любопитно е, че верният му съратник Елис е мултиинструменталист, който владее цигулка, пиано, акордеон, бузуки, китара, флейта, мандолина и виола.

Цялата "тава" може да бъде чута тук. 

Ето и осемте песни в албума:

01. Hand of God

02. Old Time

03. Carnage

04. White Elephant

05. Albuquerque

06. Lavender Fields

07. Shattered Ground

08. Balcony Man

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.