Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания. 

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Сиела“ - „Зад маската“ от Тайсън Фюри.

„Името ми е Тайсън Люк Фюри и като всички други по света, и аз имам проблеми с характера си. Страдам от психични разстройства. Имам обсесивно-компулсивно разстройство. А също така съм номер едно в бокса в тежка категория в света.“

Едно момче от Манчестър с ирландска кръв, родено три месеца преждевременно и тежащо по-малко от паунд при раждането – Тайсън Фюри (кръстен на Майк Тайсън, любимия боксьор на баща му) – неочаквано достига до върха на бокса. В неговия род бойните спортове са традиция от много поколения и докато изгражда кариерата си, Тайсън на практика изживява своята най-голяма мечта. Но тази мечта ще се превърне и в истински кошмар точно в мига на най-голямата слава – след мача с Кличко, когато шампионът затъва в депресия, алкохол, наркотици и мисли за самоубийство. 

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 2 март 2021 г.

Край – 1 април 2021 г.

Награди: 

► „Зад маската“ от Тайсън Фюри, изд. „Сиела“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 2 и 3 за 2021 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 3 за 2021 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 април 2021 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!