Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пезевенг с чалма баялдиса от топлия февруари пред редакцията на турския вестник „Кьорсокак“. От джоба му стърчеше дигиталкетап. Преди да се е сеферясал, турската баш сеирджийка Патрашоглу прибара дигиталкетапа и чу записания на него мурафет... Хоратеха си Ердоган ефенди и неговото пишлеме, как да скрият един бюлюк пендари.

Патрашоглу веднага прати иширет на сайбията – бивше заптие и крак-шамар бабаит. Той й каза да не се прави на гламава, а да пуска мурафета на първа страница на „Кьорсокак“, без да се назландисва... 
Така може да започва репортажът за скандала с флашки, който тресе върховете на Турция. И можеше да се посмеем яко, ако не бяхме в същото смрадливо блато от години. Такива са ни времената: революционерите вече не се придвижват с „Радецки“, а с кечър, Поп-Кръстювците предават четата с отвертка, Боримечката вече гърми не с топче, а с мишката, пък опълченците замерят врага с харддискове...
Свиквайте, комшулари. Ние хаир не видяхме от тая работа, ха дано вие видите!

Ключови думи

Коментари

Интересен коментар,макар и доста тъжен!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.