Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ръководителят на американската корпорация "Амазон"Джеф Безос си върна титлата на най-богат човек на света, като отстрани от позицията шефа на "Тесла" и на "Спейс екс" Илон Мъск, съобщава Блумбърг, цитирана от БТА.

Съгласно оценки на агенцията общата стойност на активите на Безос възлиза на 191 милиарда долара. Състоянието на Мъск вследствие на намаляване на курса на акциите на "Тесла" е намаляло с 4,5 милиарда долара до 190 милиарда долара.

На трета позиция е основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс със състояние от 137 милиарда долара.

Безон е един от бизнесмените, които предпочитат да държат по-голяма част от своите пари в акции, така че това е оценка именно на тяхната цена. Така първо показва доверие в стойността на компанията, второ продължава да печели, защото "Амазон" не спира да трупа стойност от години. 

Πo-paнo тoзи мeceц Бeзoc oбяви, чe нaпycĸa пocтa нa изпълнитeлeн диpeĸтop и щe пpeдaдe ĸopмилoтo нa Аmаzоn нa бизнecмeнa Aнди Джacи.

Бeзoc зaявявa, чe щe paзпoлaгa c пoвeчe вpeмe дa ce cъcpeдoтoчи въpxy дpyги пpoeĸти, вĸлючитeлнo нeгoвaтa ĸoмпaния Вluе Оrіgіn и Тhе Wаѕhіngtоn Роѕt, ĸaĸтo и блaгoтвopитeлни нaчинaния.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.