Новият месец започва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания. 

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Сиела“ - „Немислимото“ от Хелън Томсън.

Нашите мозъци са много по-странни, отколкото си мислим. Приемаме за даденост, че можем да помним, да усещаме емоции, да се ориентираме, да разбираме света около себе си – но какви ли биха станали животите ни, ако тези способности се променят или дори изчезнат?

Хелън Томсън ни повежда на увлекателно пътешествие в търсене на хората с най-странни мозъци на планетата – тези, които виждат реалността по немислим за останалите начин и чрез които всъщност можем да разберем по-добре мистерията на собствените си умове. В книгата ще откриете истински истории, които звучат като измислени – като тази за мъжа, който се превръща в тигър, друг, който помни дословно всеки ден от живота си, та до човека, който е убеден, че е мъртъв, и охотно описва какво чувства.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 февруари 2021 г.

Край – 1 март 2021 г.

Награди: 

► „Немислимото“ от Хелън Томсън, изд. „Сиела“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 1 и 2 за 2021 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 2 за 2021 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 февруари 2021 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!