Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Посолството на Русия в София излезе със съобщение, че не разполага с ваксината "Спутник V" и в сградата на дипломатическата им мисия в българската столица не се ваксинират нито руски, нито български граждани. На страницата си във фейсбук от мисията посочват, че правят това уточнение в отговор на "многобройни въпроси".

Добавят, че преди дни Руската федерация е поискала от Европейската агенция по лекарствата и българските здравни власти разрешение за регистрация на "Спутник V". 

Ето и цялото съобщение на руското посолство:

"Във връзка с многобройните въпроси относно руската ваксина "Спутник V" съобщаваме, че Посолството на Руската федерация не разполага с ваксината, в Посолството не се поставя ваксината нито на руските, нито на българските граждани.

На 20 януари т.г. Русия подаде заявка за регистрация на ваксината "Спутник V" от Европейската агенция по лекарствата. За да бъде внесена ваксината в страната, тя трябва да бъде одобрена на ниво ЕС или на ниво на лекарствен регулатор на Република България."

Коментари

Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Това какво е ?

Това какво е ? Новина, безплатна реклама ..., или нещо друго, като например, че гладната кокошка си мисли "колко ще ми е хубаво ако ме питат дали искам просо" Не тръгва на добре новата посланичка, по-високомерна е и от предишния, дето му се разминаха шутовете. ... дипломатическото изгонване имам предвид ! "Многобройни запитвания" ! Пфу. И петокласниците знаят, че всяко число по-голямо от 1може да мине за "много", в частност 2 е по-голямо от 1. Поне да си бяха уточнили числото с някакви параметри, например "десетки запитвания", "стотици запитвания" ... не че може да им се вярва, казали толкова подли неистини през годините, като например скорошното "их там нет" ... руското джудже е най-голямото джудже !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.