Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дистанционното обучение се оказа едно от най-големите предизвикателства, които 2020 година ни поднесе. Но пък това помогна на десетки хиляди ученици и родители да се докоснат до един от важните елементи на училището на бъдещето – дигиталното образование. Те разбраха, че модерните технологии правят ученето лесно, забавно и успешно както у дома, така и в клас.

Лидер в предлагането на качествено дигитално съдържание у нас е платформата е-просвета -  тя съдържа всички електронни учебници на издателската група от 1. до 12. клас (одобрени от МОН), както и стотици видеоуроци с учител, над хиляда специални кратки електронни уроци, хиляди образователни видеофилми, тестове, упражнения, звукозаписи.

През декември, когато училищата в страната бяха затворени, издателска група „Просвета“ заедно с нейните партньори от А1 осигури безплатно ползване на платформата за стотици хиляди деца.

Сега „Просвета“ и А1 излизат с нова инициатива, която да насърчи достъпа до електронни образователни ресурси – специална 30% отстъпка от цената на абонаментните планове за е-просвета. Предложението важи до 28 февруари, а всеки абонамент дава неограничен достъп до платформата„

Е-просвета е отлично решение – такава е оценката на учители, ученици и родители, които ползват платформата, за да работят и учат в динамична и интересна среда. Ето само няколко отзива, получени на официалния имейл и фейсбук страницата на издателството:

"Образователната платформа е-просвета е изключително въздействаща за учениците. Активизира ги и ги мотивира да работят с желание в електронна среда." Таня Цанева, учител

„Браво за образователната платформа е-просвета!!! Много яка идея и много добро изпълнение! Готин сайт. Интересен дизайн. Не съм ученик, но ми е важно образованието в България да е качествено и на ниво. Затова искам да ви кажа браво. Успех!“ Кристиян Златков

„От личен опит споделям, че уроците, темите и всички ресурси (в образователната платформа е-просвета) са на изключително високо ниво. Страхотен продукт, който си заслужава. Вярвам, че освен за родители и деца, е много полезен и за учителите. Браво!“ Диана Бойчева, родител

„Благодаря за пожеланията и предоставената възможност да използваме електронните учебници. Полезни са ни, стремите се да обогатявате информацията и да разнообразявате уроците. Бъдете здрави, успешни във всяко начинание.“ Мария Радкова, учител

Коментари

....

До скоро имаше кански рев и лавина от статии как нашето образование драматично изоставало с дигитализацията, а когато тя стана факт, имаме обратен рев - колко прекрасно било по традиционни начин, в класните стаи, с тежките раници. Последно какво точно иска плебсът? Колкото до А1 и "Просвета" - поздравления за всичко, което правят. Важно е обаче материалите да са разумно издържани, а не да залитат в посока на една или друга пропаганда.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.