Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Любителите на конспиративните теории имат уникален шанс след имплантиране заради COVID-19 на мистериозния "5G чип" да засвирят хеви метъл както никога.

Този път не Общинският съвет в Мездра, не дори шкембе-патриотите, а музикалният сайт Guitarworld.com припомня:

Идеята, че ваксините срещу COVID-19 ще се използват от правителствата по целия свят за проследяване на всеки ход на човека има милиони привърженици сред феновете на теории на конспирацията.

Но сега от италианските конспиратори се появиха нови „доказателства“ - по-силни ... или поне по-шумни отвсякога. Проблемът е, че откритието им щеше да е "доказателство" за микрочипа, който ще ни вкарват, стига да не беше част от схемата на Boss Metal Zone.

Това бюджетно "камионче" (така китаристите с любов наричат педалите, с които винаги е осеяно пред тях) е познато на рок изпълнителите от години. Колкото и да напредват технологиите, Boss Metal Zone остава един от любимите аналогови дисторшън ефекти.

Марио Фуско - старши софтуерен инженер, открива фалшивата информация и я разобличва в Туитър, пише китарният сайт.

Оказва се, че теоретиците на конспирацията си споделят схемата на невинния рок-педал онлайн, твърдейки, че тя изобразява схемата за предполагаемия 5G чип. Той разполага с раздел, обозначен като „5G честота“ и др - все неща, които дори начинаещ китарист доста по-прозаично би разпознал като MT-2 Gain, Footswitch и др.

Схема на опасния чип във ваксините, който незнайно защо започва и завърша с... жак.

„Тук в Италия хората започнаха да споделят тази картинка, твърдейки, че това е диаграмата на 5G чипа, който е вмъкнат във ваксината срещу COVID“, пише Марио в Туитър. "В действителност това е електрическата верига на китарен педал и да го пъхнат в COVID ваксината, според мен е чудесна идея."

Друг потребител пише:

„Отлично! Успокояващо е да знаем, че 5G ще разчита на операционни усилватели и някои 1n4148 диоди. Добрата стара школа - нито една от тези дигитални и микропроцесорни глупости. Взимам по един във всяка ръка. "

Друг отговаря:

„Това е Boss MT-2 Metal Zone и повярвайте ми, че не излекува никого от нищо, освен може би добрия тон.“

Наскоро от Boss потвърдиха, че са в процес на преиздаване на прочутия ефект HM-2 Heavy Metal - вероятно под формата на педал.

Коментари

Чип от тип

античалгарин, хе-хе идиоти
Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

педали сър

педали сър

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.