Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бандата Foo Fighters представи новата си песен No Son of Mine, която можете да чуете по-долу.

Новият сингъл е част от предстоящия десети студиен албум на Дейв Грол и компания, който ще се казва Medicine At Midnight, отбелязва zrock.bg. Той излиза на пети февруари.

Макар че едва ли ще остане в историята, парчето е страшно типично за придобилата култов статут банда на някогашния барабанист на "Нирвана" - Грол.

Иначе, както Клуб Z неведнъж е отбелязвал, коронавирусната пандемия, която буквално срина бизнеса с концерти на живо, отпуши пък море от албуми - може би понеже творците имаха време да останат на спокойствие.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.