Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сенатът на американския Конгрес одобри проекта за бюджет на Съединените щати за финансовата 2021 г., и помощен пакет от мерки за стимулиране на икономиката, съобщиха осведомителните агенции, цитирани от БТА.

По-рано днес проектът за бюджет и помощният пакет, който е в размер от около 900 милиарда долара, бяха одобрени и от Камарата на представителите.

Целта на помощния пакет е да бъдат преодолени негативните последици за Съединените щати от пандемията от коронавируса.

Сега документите ще бъдат представени на вниманието на президента Доналд Тръмп, който следва да ги подпише.

Републиканците и демократите в американския Конгрес успяха в неделя да преодолеят няколко месеца на разногласия и постигнаха споразумение за новия помощен пакет за американските домакинства и компании.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.