Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Има хора на този свят, които са склонни да гласуват, че не Whole Lotta Love на "Лед Зепелин" или Satisfaction на "Стоунс" съдържат най-великия китарен риф на всички времена. А, че това е песента Riff Raff на AC/DC(1978), с която години наред легендите дори откриват концертите си 

Само че какво става, ако ритъма отдолу го дънят Дейв Ломбардо ("Слеър") и Дейв Елефсон ("Мегадет")?

Ами това става...

 

 

Парчето идва от новия албум No Cover на музикалния проект, воден от басиста на Megadeth Дейвид Елефсон и Thom Hazaert. За новата песен обаче те са привлекли още вокала на Danger Toys - Джейсън Макмастър, бившия китарист на Guns N’ Roses Рон "Бъмбълфуут" Тал и легендата на Slayer Дейв Ломбардо.

"Оригинално виждахме No Cover като по-малък, лимитиран като обхват и съдържание „карантинен проект“, който да направим за забавление с приятели, реално – за да не се налага да пускаме пълноценен албум насред пандемия.“, коментира албума Hazaert. - Но колкото повече напредваше и виждахме в какво се превръща, токова повече си давахме сметка, че си струва много повече от това.“

А Дейв-джуниър, както наричат в Megadeth страхотния им басист, добавя, цитиран от zrockradio.bg:

"Беше наистина луд, вихрен процес, не само заради осъществяването на подобен албум толкова бързо, но и от разстояние, насред пандемия, не само с дузина гост-изпълнители, но и с цялата група, разпръсната по света. И после почти загубихме вокалиста си насред работата по проекта. Но в крайна сметка, всичко се получи много по-добре, отколкото се надявахме и наистина е един от най-забавните албуми, които съм записвал някога.“

Клуб Z нееднократно е писал за страничните "увлечения" на Елефсон - като например проекта с класически инструменти - Lost Symphony.

 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.