Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По време на президентската кампания през 2016 г. Хилари Клинтън определи привържениците на Тръмп за "група окаяници" (basket of deplorables). Този гаф бе умело използван от предизборния щаб на републиканеца.

Бившата първата дама бе представена като отчуждена от американския народ представителка на естаблишмънта, която има готовност да определи всеки симптизант на бъдещия тогава президент за расист, ксенофоб, сексист и какво ли още не.

Четири години по-късно това все още остава масово разпространената представа за средния избирател на Тръмп. Разбира се, ако сме склонни да обвиним десетки милиони души в расизъм, тогава двукратното избиране на Барак Обама буди много въпроси без отговори.

А може би за решението на средния американец да подкрепи дилетант в политиката като Тръмп пред бившата първа дама Хилари Клинтън и бившия вицепрезидент Джо Байдън има основание, колкото и то да убягва на половин Америка.

Патриотизъм, икономика, изолационизъм. Това са само някои от причините, заради които Тръмп спечели изборите преди 4 години. И дори да бъде премазан от "Синята вълна" на Байдън на 3 ноември, бизнесменът остави ясен отпечатък в Републиканската партия.

Тези и много други теми са предмет на дискусията с журналиста Огнян Дъскарев, който гостува в седмия епизод на Z-каст - "Тръмп срещу Байдън - борба на патриотизма срещу глобализма".

Дъскарев твърдо подкрепя републиканеца преди президентските избори. В краткия отрязък, който може да чуете по-долу, той разяснява някои от икономическите мерки на Тръмп, които се харесват на избирателите му, и посочва проблеми в предизборната програма на Джо Байдън.

Очаквайте целия епизод на 02 ноември.

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Не може да давате гластност на такива лъжи и простотии
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Нито Apple се върна в Америка,нито някой друг се е втурнал да се връща.А за първи път републиканци открито застанаха срещу своя кандидат и няма да гласуват за него.

Айде наще!

Байдън! ДжоДжоДжо! Байдън! ДжоДжоДжо! Байдън! ДжоДжоДжо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.